08.04.2013

Deze anabolen van Biotech Pharmaceuticals zijn nep

Deze anabolen van Biotech Pharmaceuticals zijn nep
Als je op koopjesjacht gaat op de anabolenmarkt, dan loop je misschien nog tegen een paar spotgoedkope pillen en flesjes van Biotech Pharmaceuticals aan. Niet meteen kopen, adviseren wij. Eerst kijken wat er volgens de analyses van het Italiaanse Istituto Superiore di Sanite precies in die dingen zit. Of juist niet zit...

Volgens de labels zit Biotech Pharmaceuticals in het Australische Sydney, maar preparaten van Biotech Pharmaceuticals duiken overal op. Hieronder zie je kiekjes van Biotech Pharmaceuticals' Oxandrolone. We hebben ze gepikt van DutchBodybuilding.com. [dutchbodybuilding.com 16 October 2012]


Deze anabolen van Biotech Pharmaceuticals zijn nep


De kiekjes zijn gepost door een koper, die zich afvroeg of er wel echt oxandrolone in het product zat. Hij voelde argwaan. Terecht.

In de zomer van 2012 publiceerde een Italiaans overheidslaboratorium analyses van 15 in beslag genomen anabolen. Daarvan waren er 13 afkomstig uit de werkplaatsen van Biotech Pharmaceuticals - of uit die van een vervalser die Biotech Pharmaceuticals namaakt. Dat kan natuurlijk ook.

Van Biotech Pharmaceuticals testten de onderzoekers Methandienone, Masteron-200, Oxandrolone, Nandrolone-200, Primabolan-200, Enanthate-500-ANDROLONE-200, Trenbolone-150, Oxymethanolone, Testomix-300, Propionaat 200, Boldone en Testex Prolungatum 250.

In het rijtje staat Testomix 300. Ook dat preparaat is opgedoken in Nederland. [dutchbodybuilding.com 29 March 2013] En ook de koper van dat preparaat vroeg zich af of het kreng wel helemaal okee was. Niet dus.Hieronder zie je wat er volgens de analyses in de 15 onderzochte preparaten zat. De gearceerde delen hebben betrekking op preparaten van Biotech Pharmaceuticals. Zoals je ziet deugen ze allemaal niet, de Testex Prolungatum mogelijk uitgezonderd. Klik op de tabel voor een complete versie.


Deze anabolen van Biotech Pharmaceuticals zijn nep


Dit is alles wat we over deze middelen weten. De Italianen hebben geen foto's of serienummers gepubliceerd.

Bron:
Ann Toxicol Anal. 2012; 24(2): 67-72.

Meer:
Ook Braziliaanse anabolenmarkt vergeven van nep & namaak (2-4-2013)
Web-anabolen getest: Poison In A Package (25-12-2005)
Dit zit er in de anabolen en afslankmiddelen op de zwarte markt (6-4-2002)