Ergogenics

  [Definitie:] "An ergogenic aid is any substance or phenomenon that enhances performance." (Wilmore and Costill)

  Nieuwsbrief over doping, supplementen, voeding en training

  Detectie van anabolen       Anabolen & studies       Vergeten anabolen       Anabolen & risico's    

1 7 - 0 8 - 2 0 0 7

  Toen Ttokkyo viel, viel de grootste webdealer van de VS (iSteroids.com July Newsletter Issue 2 July 26, 2007) [Offline]
Supplementengoeroe en schrijver Anthony Roberts spreekt pagina's lang met een anonieme dealer die bijna twee jaar na de grootscheepse actie Gear Grinder weer vrij is uit de gevangenis. Tijdens Gear Grinder sloot de Amerikaanse DEA Mexicaanse anabolenfabrieken, zoals Brovel, Tornel en Ttokkyo.
De anonieme dealer beweert dat hij voor Ttokkyo heeft gewerkt. Hij beschrijft zichzelf als een white kid from the
Supplementengoeroe en schrijver Anthony Roberts spreekt pagina's lang met een anonieme dealer die bijna twee jaar na de grootscheepse actie Gear Grinder weer vrij is uit de gevangenis. Tijdens Gear Grinder sloot de Amerikaanse DEA Mexicaanse anabolenfabrieken, zoals Brovel, Tornel en Ttokkyo.
'burbs
die zichzelf via het web opleidde tot een anabolen-expert, en later tot een handelaar in anabolen.
Dat gebeurde in de tijd dat er nog maar een paar anabolensites waren, zoals Varix en Anabolex, en bodybuilders the big drugs gebruikten, zoals winstrol, tren en dbol. Met een beetje kennis van zaken en een soepele manier van schrijven bouwde je snel een reputatie op.
In die tijd maakte de VS geen ernst met de bestrijding van anabolen. De anonieme dealer waarmee Roberts sprak werd zo groot, dat hij zijn spul direct bij Ttokkyo ging kopen. Hij werd zelfs zo groot, dat Ttokkyo hem vroeg om advies. Dankzij hem maakte Ttokkyo de vormgeving van zijn produkten gelikter, zodat ze het goed deden op de Amerikaanse markt.
Binnen een paar maanden verdiende onze dealer tienduizend dollar per week. Hij kreeg gratis T-shirts en horloges, hij had veel vrouwen, gebruikte zoveel anabolen dat hij niet meer kon zeggen wat voor steroiden er in zijn kuurtje zaten - het kon niet op.
En toen Ttokkyo de harddrug ketamine ging verkopen aan de VS, ging het nog harder. Wie voor Ttokkyo ketamine verkocht, kon per maand een kwart miljoen binnenhalen.
En toen ging het fout. De DEA rolde de zaak op

"All the boards have DEA on them. A few that I know of are controlled by the DEA. One time, the DEA called this one board a "branch office" in front of me, because they had so many agents on it..."

blogcritics.org 15/03/2007

en onze held kwam in het gevang.
Daar is hij nu uit, maar de episode achter tralies heeft diepe sporen achtergelaten. Nu waarschuwt onze anonieme ex-dealer iedereen die in het anabolencircuit actief is. Tegen William Llewellyns boek, dat ondeugdelijke preparaten als legit zou aanmerken terwijl die bodybuilders de dood in hebben gejaagd. Tegen Rick Collins, die zijn anabolenzaken vaker verliest dan wint. Tegen de DEA, die je gecodeerde berichten kan lezen. Tegen de boards, die steeds vaker onder directe controle van de DEA staan. En tegen iedereen in het circuit die je 'bro' noemt, maar die jou als puntje bij paaltje komt verklikt.
Een somber en vooral bitter verhaal, waarvan we de authenticiteit niet kunnen controleren. Of het klopt weten we niet. Maar het is beslist spannend.

1 5 - 0 8 - 2 0 0 7

  Anabole oestrogenen zonder oestrogene bijwerkingen van Roussel-Uclaf (US Patent 3,055,885)
Ze lijken op estradiol. Niet raar dus dat ze geen androgene activiteit hebben. Maar dat ze - volgens het patent tenminste - geen oestrogene werking hebben, maar wel een anabole, dat is interessant.
Anabole oestrogenen zonder oestrogene bijwerkingen van Roussel-Uclaf
Roussel-Uclaf diende dit Amerikaanse patent in 1959 in. Aan de biologische activiteit van de 3-amino 17-alpha-acyloxy D 1,3,5(10),9 (1) - estatetraenes wijdt het slechts twee zinnetjes.
"The compounds possess anabolic activity without estrogenic or androgenic activity. They also exercise a retarding action on hypophysis."

1 3 - 0 8 - 2 0 0 7

  Hartchirurg had lucratieve bijbaan bij anabolen-apotheek (Herald-Tribune August 13. 2007)
De hartchirurg R C, die overigens ook een eigen anti-verouderingsapotheek runt, is betrokken bij de ring van anabolenapotheken rond Signature Pharmacies. Hij verdiende daardoor dagelijks duizend dollar extra, zonder dat hij een klap uitvoerde.
Als klanten anabolen wilden kopen via Palm Beach Rejuvenation, zorgden medewerkers van Palm Beach ervoor dat er een recept kwam waarop stond dat de kopers last hadden van een induttend libido en vaak moe waren. Dat recept kwam dan bij C, en die tekende het automatisch.
Klaar. Snel verdiend.

Navigatie

Nieuws

Contact

Over ons

Dossiers

Zoeken