Ergogenics

  [Definitie:] "An ergogenic aid is any substance or phenomenon that enhances performance." (Wilmore and Costill)

  Nieuwsbrief over doping, supplementen, voeding en training

  Anabolica & studies       Anabolica & risico's       Vergeten doping       Anabolendetectie    

2 0 - 0 2 - 2 0 0 7

Ondergronds anabolenlab Zencall opgerold

Op 7 maart 2005 hebben agenten na twee jaar onderzoek in het Amerikaanse Terrebonne het ondergrondse anabolenlab Zencall opgerold. Daarbij hebben ze twee mannen en een vrouw gearresteerd.

Op de dag van de arrestaties onderschepten de agenten een pakje met grondstoffen voor anabolen. Het pakje was bedoeld voor de 25-jarige N.T.. Daarop doorzochten agenten de woning van Maherne en zijn 50-jarige vader, D. T. Vader en zoon woonden in appartementen in hetzelfde complex, bij een veiling.

In het appartement van vader Maherne vond de politie op de twee verdieping een anabolenlab aan, compleet met een pillenpers, een keur van verboden middelen zoals waarschijnlijk diazepam, tadalafil, een aantal verschillende steroiden en middelen die de agenten niet kunnen thuisbrengen. Het Louisiana State Police Crime Lab in Baton Rouge onderzoekt de gevonden stoffen.

In het lab maakte vader D pillen en vials met verboden middelen. Zoon N ontving de grondstoffen uit het buitenland. De twee verstuurden de middelen vervolgens via de post.


Ondergronds anabolenlab Zencall opgerold


In het appartement van zoon N. vonden de agenten een aanzijnlijke hoeveelheid baar geld, computers, een substantie die lijkt op amfetamine en twee wapens. In het appartement was de 23-jarige G. F. aanwezig. Ook zij werd gearresteerd.


Ondergronds anabolenlab Zencall opgerold


Na de arrestatie maakte de politie bekend wat de agenten zoal in het ondergrondse lab hadden aangetroffen: 10.180 pillen stanozolol, 6.440 pillen oxymetholone, 3.500 pillen tadalafil, 300 capsules stanozolol, 1.500 capsules tamoxifen, 1.400 capsules methandienone, 2.400 capsules clomifeencitraat, 1.900 capsules tadalafil, 727 flesjes met anabolen, 40 flessen met onduidelijke vloeistoffen, 4300 onduidelijke pillen, 11 pakken met grondstoffen en enkele kilo's van een onbekend poeder.

De arrestaties zijn verricht door de Louisiana State Police West District Narcotics Section, het Department of Homeland Security Immigration and Customs Enforcement, en de Terrebonne Parish Sheriff's Office Narcotics Unit. De drie verdachten zijn ingesloten in de Terrebonne Parish Criminal Justice Facility.

Underground Steroid Lab Busted. EliteFitness.com. Laatst bezocht op 20/2/2006.

Navigatie

Nieuws

Contact

Over ons

Dossiers

Zoeken