Ergogenics

  [Definitie:] "An ergogenic aid is any substance or phenomenon that enhances performance." (Wilmore and Costill)

  Nieuwsbrief over doping, supplementen, voeding en training

  Eiwitten       Plantaardige eiwitten       Adoniscomplex       Seks    

3 1 - 0 5 - 2 0 0 8

  Jawel, ze bestaan - knoertgrote veganistische bodybuilders (veganfitness.net Jan 28, 2008) [Offline]
Geen verboden middelen gebruiken, geen dierlijke eiwitten eten en toch retegroot worden. Jazeker, dat kan. Als bodybuilder Deavman, moderator op veganistische fora voor bodybuilders en andere sporters, de kluit tenminste niet belazert.
Deavman
Wij van Ergogenics waren aangenaam verrast toen we foto's van de 47-jarige Israelische ex-militair onder ogen kregen.
Deavman, eigenaar van een kleine gym, won het gros van zijn spiermassa als veganist. Hij is geen bodybuilder/powerlifter die zijn fysiek opbouwde met anabolen en vlees, en recent overstapte op een veganistische leefwijze.
"I got most of my strength and size as a vegan and I'd like to say, because I was one", post Deavman. "In fact, vegans are less sick, feel more energetic than meat eaters, so that leaves them more time for a consistent workout without too many muscle-eating breaks."

0 3 - 0 5 - 2 0 0 8

  Hollywood zoekt vrouwelijke bodybuilder voor fetishfilm (genexmagazine.blogspot.com April 25, 2008) [Offline]
Amerikaanse filmmakers maken plannen voor een reality-show in de trant van Idols voor vrouwelijke bodybuilders. De winnares van de show krijgt de hoofdrol van een film die zich afspeelt in het milieu van female bodybuilding. Dat zegt Katie Arnold, de schrijver van Chemical Pink. [Webstek] Chemical Pink
Katie Arnoldi
is het boek waarop de nog te maken film is gebaseerd.
In de jaren tachtig en negentig was Katie Arnoldi een bodybuilder. In 1992 deed ze mee aan een wedstrijd, aldus de databanken van [MuscleMemory.com]. Op haar ervaringen als bodybuilder baseerde ze Chemical Pink, dat in 2001 verscheen.
Chemical Pink is een verontrustend boek. Het gaat over Aurora Jeanine Johnson, een jonge moeder en bodybuilder, die haar oude bestaan ontvlucht naar de Californische west Coast. Haar droom is een wedstrijdbodybuilder worden. Ze ontmoet de beeldhouwer Charles, een schatrijke man die als hobby stukjes schrijft voor bodybuildingbladen en een fetish heeft voor gespierde vrouwen. [Katie Arnold is in het echte leven overigens getrouwd met de gefortuneerde beeldhouwer en schilder Charles Arnoldi. [Wikipedia] Hmmm... - red.]
Charles en Aurora sluiten een overeenkomst. Charles gaat Aurora sponsoren, zodat Aurora tijd heeft voor haar training en ook een inkomen heeft. Bovendien begeleidt Charles haar met voeding en verboden middelen zoals... ehm, Clembuteral en Humilane R. [Arnoldi zelf was kennelijk een natural - red.] In ruil daarvoor wordt Aurora het seksspeeltje van Charles.
Hieronder een alinea uit de eerste alinea van Chemical Pink.


Hollywood zoekt vrouwelijke bodybuilder voor fetishfilm


Het boek loopt dramatisch af.
Arnoldi werkte zelf mee aan het script voor Chemical Pink voor New Line Cinema. Dat heeft haar jaren gekost, maar het is af. Probleem is nu het vinden van een acteur.
"They were initially hoping to get a big Hollywood name to play Aurora", vertelt GenexMagazine. "At various points in the process they were talking to Patricia Arquette, who apparently even started training at Gold's Gym in Venice and eating six meals a day, Rosario Dawson and Jessical Biel - but in the end they couldn't persuade any of them to take on the job."
Nogal wiedes, vindt Arnoldi zelf. "It takes years to put on muscle and I just couldn't see how they were going to make a skinny actress look like a bodybuilder in six months."

Navigatie

Nieuws

Contact

Over ons

Dossiers

Zoeken