Ergogenics

  [Definitie:] "An ergogenic aid is any substance or phenomenon that enhances performance." (Wilmore and Costill)

  Nieuwsbrief over doping, supplementen, voeding en training

  Psychologie       Anabolen & studies       Risico's van anabolen       Adoniscomplex    

0 7 - 0 7 - 2 0 0 6

  'Eindigen we straks allemaal als de ontplofte biceps van Valentino?', verzucht Thor (Orlando Sentinel July 7, 2006) [Offline]
Tot droefenis van journalist Jim Abbott blaast zwaarmetaal-troubadour Thor geen kruiken meer op tot ze klappen. Ook aan dwergwerpen en stunts met bijlen waagt de zanger zich niet meer, sinds een lullig akkefietje met een electriciteitskabel die onder prik bleek te staan. Nee, vanaf nu gaat Thor voor de diepgang.
Eindigen we straks allemaal als de ontplofte biceps van Valentino?
Het nieuwe album van Thor, opgedragen aan de ontplofte biceps van Gregg Valentino, kwam tot stand na een periode van intens mediteren, weet je.
"I went up into the mountains of British Columbia, contemplating life, stroking my beard and thinking about the things going on in the world today. It's all about extremists, people trying to get bigger, stronger, faster, the whole steroid issue. When you try to become so strong, so beautiful or so handsome, you destroy yourself. Michael Jackson's nose is devastation of musculation."
"Maybe that bicep represents what's going to happen with the world. Are we going to end up like that bicep?"
Thor treedt trouwens op in Orlando. In het openingsprogramma van de band Killer Robots gaat hij op het podium een moordzuchtige robot te lijf met knuppels, bijlen en zijn blote knuisten.

0 1 - 0 7 - 2 0 0 6

  Muenzer poseert (youtube.com)
Het is 1996, en Andreas Muenzer poseert op de FIBO. Het wordt een van zijn laatste optredens. Niet lang daarna bezwijkt de bodybuilder aan zijn anabolenkuur.

0 1 - 0 7 - 2 0 0 6

  Bodybuilder sterft in sauna sportschool (Daily Mirror 1 July 2006)
"A CHAMPION bodybuilder collapsed and died after a gym workout. Policeman Mike Williams, 50, a married father of four, was an ex-World, British and European title holder.
He was found dead in the steam room at the Virgin Active gym in Thundersley, Essex.
Attempts to revive Mr Williams, from nearby Hadleigh, failed. Sister Terri said: "He was such a positive person. He never said a bad word about anybody."
A postmortem was held yesterday."

Gespierde mannen met een bikini-fetish

2 7 - 0 6 - 2 0 0 6

  Gespierde mannen met een bikini-fetish (imagebeaver.com) [Offline] Moet kunnen, vinden wij van het tolerante Ergogenics.

1 9 - 0 6 - 2 0 0 6

  Bodybuilder wordt kampioen hotdog-eten (UPI June 18 2006) [Offline] Bodybuilder Chip Simpson van Slippery Rock heeft een ronde van de Nathan's Famous Hot Dog Eating Contest gewonnen. In Minnesota versloeg Simpson, een student fysiotherapie, achttien andere deelnemers.
Simposn gaat naar de finale van het WK Hotdog-eten, die de International Federation of Competitive Eating op 4 juli in New York organiseert. Jaarlijks zijn er zo'n honderd eetwedstrijden. Wereldkampioen is de Japanner Takeru Kobayashi.

1 8 - 0 6 - 2 0 0 6

  Flex Wheeler praat over vroeger (youtube.com 16/06/2006) [Offline]
Flex Wheeler praat over vroeger

Flex
Bodybuildingclips van Flex Wheeler. In deze [Offline] praat Wheeler over zijn beginjaren in de sport. Opletten in het begin. Je ziet foto's langskomen van Wheeler tijdens zijn eerste wedstrijdjes in 1983. Toen de Lieve Heer de spierballen uitdeelde, stond kleine Flex achteraan.
Deze clip [Offline] laat je Flex zien tijdens de British Grand Prix van 1999. Hier [Offline] zie je Wheeler backstage, tijdens de Olympia van 2000, en hier [Offline] zie je Wheeler op de Arnold Classic van datzelfde jaar.
Het is nauwelijks voorstelbaar dat de graatmagere jongen en de reus in de clips dezelfde man zijn.
Hoe het nu met Wheeler gaat lees je hier.

Je kunt ook te gespierd zijn

1 6 - 0 6 - 2 0 0 6

  Je kunt ook te gespierd zijn (getbig.com 16/06/2006) BayGBM post pics van Coleman. Wij zijn zonder meer onder de indruk van Monster Coleman, maar zijn taille, tsja.
Dit is niet mooi meer. Dit is zonde. In den Bijbelschen zin van betekenisch.
Met weemoed denken we terug aan de tijd dat Sergio Oliva, Arnold Schwarzenegger en Mike Mentzer nog op de planken stonden.

Navigatie

Nieuws

Contact

Over ons

Dossiers

Zoeken