Ergogenics

  [Definitie:] "An ergogenic aid is any substance or phenomenon that enhances performance." (Wilmore and Costill)

  Nieuwsbrief over doping, supplementen, voeding en training

  Groeihormoon       Horror & sensatie       Anabolica & studies       Anabolica & risico's    

2 2 - 0 4 - 2 0 0 7

  Bodybuilder Norman Rauch overleeft kanker en nierfalen, overlijdt aan hartaanval (Milwaukee Journal Sentinel)
Norman Rauch had in de jaren zestig bijna meegedaan
Norman Rauch
aan de Olympische Spelen, maar hij kon niet tegen de anabole steroiden die zijn arts hem gaf. Hij kreeg er the boils van. [TBC? Lijkt ons sterk - red.]
Dus werd Rauch maar bodybuilder. In de jaren tachtig schopte hij het tot lokaal kampioen. En zijn vrouw. Die schopte hij ook.
Daarna kreeg Rauch kanker. De kanker vrat zijn immuunsysteem aan, en een bacterie verwoestte zijn nieren. Een paar weken geleden is Norman Rauch overleden aan een hartstilstand.

1 5 - 0 4 - 2 0 0 7

Zo zouden de old school bodybuilders eruit hebben gezien als ze vandaag aan wedstrijden deden

  Zo zouden de old school bodybuilders eruit hebben gezien als ze vandaag aan wedstrijden deden (getbig.com February 27, 2007)
Hilarische fotosjops van Sergio Oliva en Frank Zane, inclusief knorrige commentaren van verbolgen fans.
"Stupid pics. You should gain his pec and lat also. Today's bodybuilder has more thick and wide back."

0 3 - 0 4 - 2 0 0 7

  Op de set van Rambo IV (Daily Mail 28th March 2007)
Met kiekjes.
"In the new movie Rambo finds himself recruited by a group of Christian human rights missionaries to protect them against pirates, during a humanitarian aid delivery to the persecuted Karen people of Burma.
After some of the missionaries are taken prisoner by sadistic Burmese soldiers, Rambo gets a second impossible job: to assemble a team of mercenaries to rescue the surviving relief workers."
Saillant detail: de body double van Stallone is een broekie van dertig.

3 1 - 0 3 - 2 0 0 7

  IFBB-bodybuilder S. M. opgepakt (durhamregion.com Mar 29, 2007)
In het Canadese Pickering hebben agenten een inval gedaan in een sportschool en daarbij een partij drugs en anabolen gevonden. Aan de inval gingen twee maanden van onderzoek vooraf. Dat onderzoek begon nadat de politie tips had gekregen over de handel in drugs in de sportschool.
Tegelijkertijd doorzochten agenten nog meer locaties in de buurt van de sportschool. In totaal nam de politie voor negentigduizend dollar aan "steroids, cocaine, ecstasy, prescription pain killers and GHB" in beslag.
Bodybuilder S.M. werkt bij de bewuste sportschool als 'voedingskundige'. Hij zou niet alleen bij de handel in verboden middelen zijn betrokken, maar zich ook schuldig hebben gemaakt aan afpersing.
Als bodybuilder staat M. bekend om zijn massa en kracht, en zijn liefde voor voor feesten en uitgaan. Hij wordt gesponsord door supplementenfabrikant MuscleTech. MuscleTech heeft na de arrestatie van M. de pagina over de bodybuilder echter van het web gehaald.

IFBB-bodybuilder S. M. opgepak

Navigatie

Nieuws

Contact

Over ons

Dossiers

Zoeken